• Támpillér
  Támpillér

  A TÁMOP-1.4.6-13/1-2013-0013 számú "Támpillér – építőipari képzés és tranzitfoglalkoztatás Ózdon" elnevezésű projekt általános célja, hogy ózdi kistérségben élő hátrányos helyzetű munkanélküli emberek piacképes szakmát sajátítsanak el és tartósan munkába álljanak. A projekt munkahelyi és társadalmi beilleszkedésüket elősegítse, valamint emelje a város és kistérség foglalkoztatottsági szintjét és népességmegtartó képességét.

 • Cél és küldetés
  Cél és küldetés

  Az 1997-ben alapított – 1999-óta ózdi székhelyű - Borsodi Tranzit Foglalkoztatási Kht. (2009-től Nonprofit Kft) az országban működő, legelőször alapított két megyei hatáskörű közhasznú tranzitfoglalkoztatási társaság egyike, egyben az ózdi, kazincbarcikai és edelényi kistérségek, illetve a Szuha-völgye legnagyobb non-profit humánerőforrás-fejlesztési, tranzitfoglalkoztatási szervezete.

 • Ónhulladék hasznosítás
  Ónhulladék hasznosítás

  A hazánkban működő vas- és nemvasfém-, valamint veszélyes hulladék gyűjtő vállalatok évente több száz tonna forrasztási ónhulladékot és ónsalakot gyűjtenek be, amely az elektronikai iparban keletkeznek a hullámforrasztás  és mártó forrasztás során. Kiemelten sok óntartalmú hulladék keletkezik Észak-Magyarországon belül Ózd, Eger, Tiszaújváros és Hatvan térségében.

 • Mentori szolgáltaások
  Mentori szolgáltaások

  A Regionális Civil Központ Alapítvány által vezetett konzorcium tagjaként a Sajó-Bódva körzetben a munkaügyi központ által kijelölt megváltozott munkaképességű személyek számára társaságunk mentori szolgáltatást, egyéni tanácsadást, illetve csoportos és pszichológiai tanácsadást és igény-képesség megfeleltetést biztosít négy kirendeltség – Ózd, Kazincbarcika, Edelény, Putnok - hatáskörében.

 • Tanulj Ózdon, hogy újra dolgozhass
  Tanulj Ózdon, hogy újra dolgozhass

  A projekt az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program 5.1.1.-09/7 (Képzés-foglalkoztatás hátrányos helyzetűeknek) kiírására benyújtott programterv, egyben elfogadott része az LHH33 – „Komplex felzárkóztató programok készítése a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben” című az ózdi kistérségben megvalósítandó projektcsomagnak.

Információk, elérhetőségek

Cégadatok

Borsodi Tranzit Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.
Cégjegyzékszám: 05-09-017581
Adószám: 18426777-2-05

Ügyvezető: Dr. Török Béla (bela.torok[kukac]borsoditranzit.hu)
A társaság székhelye: 3600 Ózd, Jászi Oszkár út 3. (Inkubátor Ház)

A társaság működési területe: A munkanélküliek regisztráltsága szempontjából B-A-Z. megye, a munkahelyek szempontjából Magyarország és az Európai Unió.

Tőkerész-tulajdonosok:

 • Esély a Jobb Életért Alapítvány - 69,36 %
 • Ózdi Vállalkozói Központ és Inkubátor Alapítvány - 20,97 %
 • Dövény, Alsószuha, Felsőnyárád önkormányzatai közösen - 6,45 %
 • Farkaslyuk, Borsodszentgyörgy, Borsodbóta, Izsófalva önkormányzatai közösen - 3,22 %

A társaság programjai által megcélzott foglalkoztatandóak:

A társaság programjai által megkívánt munkaerő a Munkaügyi Központnál regisztrált munkanélküliek közül kerül ki, a munkavégzés helyét felölelő régióból. A társaság kiemelten foglalkozik a tartós, halmozottan hátrányos helyzetű munkanélküliekkel.

A társaság szervezeti felépítése:
 
A társaság központi menedzsmentje az ügyvezetőből, illetve közvetlen irányítása alatt dolgozó gazdasági főmunkatársból és adminisztrátorból áll. A társaság székhelyén és bázishelyein dolgozó munkatársak alapvetően a különböző projektszerű szolgáltatási tevékenységek végrehajtásában működnek közre.

A Kft. pályázati projektjei és egyéb tevékenységei a társaság kettős könyvvitelén belül elkülönítve, illetve a támogató szerv felé elszámolható formában vannak nyilvántartva.

Elérhetőségek

3600 Ózd, Jászi Oszkár út 3.
Tel.: +36-(48)-570-139, +36-(48)-570-129
Fax: +36-(48)-570-121
E-mail: tranzit[kukac]borsoditranzit.hu
web: www.borsoditranzit.hu

 


Borsodi Tranzit Nonprofit Kft.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Magyarország Fejlesztési TervNemzeti Fejlesztési Ügynökség
Európai Szociális Alap
ESZA Kft.

Vonalban

Jelenleg 18 vendég és 0 felhasználó van vonalban.