• Támpillér
  Támpillér

  A TÁMOP-1.4.6-13/1-2013-0013 számú "Támpillér – építőipari képzés és tranzitfoglalkoztatás Ózdon" elnevezésű projekt általános célja, hogy ózdi kistérségben élő hátrányos helyzetű munkanélküli emberek piacképes szakmát sajátítsanak el és tartósan munkába álljanak. A projekt munkahelyi és társadalmi beilleszkedésüket elősegítse, valamint emelje a város és kistérség foglalkoztatottsági szintjét és népességmegtartó képességét.

 • Ónhulladék hasznosítás
  Ónhulladék hasznosítás

  A hazánkban működő vas- és nemvasfém-, valamint veszélyes hulladék gyűjtő vállalatok évente több száz tonna forrasztási ónhulladékot és ónsalakot gyűjtenek be, amely az elektronikai iparban keletkeznek a hullámforrasztás  és mártó forrasztás során. Kiemelten sok óntartalmú hulladék keletkezik Észak-Magyarországon belül Ózd, Eger, Tiszaújváros és Hatvan térségében.

 • Cél és küldetés
  Cél és küldetés

  Az 1997-ben alapított – 1999-óta ózdi székhelyű - Borsodi Tranzit Foglalkoztatási Kht. (2009-től Nonprofit Kft) az országban működő, legelőször alapított két megyei hatáskörű közhasznú tranzitfoglalkoztatási társaság egyike, egyben az ózdi, kazincbarcikai és edelényi kistérségek, illetve a Szuha-völgye legnagyobb non-profit humánerőforrás-fejlesztési, tranzitfoglalkoztatási szervezete.

 • Mentori szolgáltaások
  Mentori szolgáltaások

  A Regionális Civil Központ Alapítvány által vezetett konzorcium tagjaként a Sajó-Bódva körzetben a munkaügyi központ által kijelölt megváltozott munkaképességű személyek számára társaságunk mentori szolgáltatást, egyéni tanácsadást, illetve csoportos és pszichológiai tanácsadást és igény-képesség megfeleltetést biztosít négy kirendeltség – Ózd, Kazincbarcika, Edelény, Putnok - hatáskörében.

 • Tanulj Ózdon, hogy újra dolgozhass
  Tanulj Ózdon, hogy újra dolgozhass

  A projekt az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program 5.1.1.-09/7 (Képzés-foglalkoztatás hátrányos helyzetűeknek) kiírására benyújtott programterv, egyben elfogadott része az LHH33 – „Komplex felzárkóztató programok készítése a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben” című az ózdi kistérségben megvalósítandó projektcsomagnak.

Támpillér – elindult a projekt

Támpillér – elindult a projektA 2013. december 1-én indított "Támpillér- építőipari képzés és tranzitfoglalkoztatás Ózdon" elnevezésű projektünk keretében 24 fő, hátrányos helyzetű ügyfelünk számára nyílt lehetőség arra, hogy piacképes szakmát tanuljon, illetve tranzitfoglalkoztatásban vegyen részt. A Borsodi Tranzit Nonprofit Kft. által lebonyolításra kerülő, TÁMOP-1.4.6-13/1-2013-0013 számú program 79 154 080 Ft támogatásból valósul meg.

Bővebben...

 

 

Sikeres programzárás!

Sikeres programzárás!Magyarország 33 leghátrányosabb helyzetű kistérségei közül az Ózdi Kistérségben 60 fő munkanélkülinek adatott meg az a lehetőség, hogy hiányszakmára képezve újra dolgozhassanak, elsősorban az adott kistérségben. A Borsodi Tranzit Nonprofit Kft. által bonyolított, TÁMOP 5.1.1-09/7-2009-0019 sz. program több mint 116 millió forintos EU támogatásból valósult meg.

 

Bővebben: Sikeres programzárás!

Sikeres OKJ vizsgák

Sikeres OKJ vizsgákA „Tanulj Ózdon, hogy újra dolgozhass!” című, TÁMOP 5.1.1.-09/7 sz.  projekt  keretében 4 különböző, piacképes szakmában történt OKJ képzés. A tanfolyamok 2011. év márciusában kezdődtek és 2012. év márciusában fejeződtek be. A képzések gyakorlatorientáltak voltak, mivel a képzés nagyobb részét kitevő gyakorlati foglalkozások különböző társaságoknál folytak.
Bővebben: Sikeres OKJ vizsgák

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Magyarország Fejlesztési TervNemzeti Fejlesztési Ügynökség
Európai Szociális Alap
ESZA Kft.

Vonalban

Jelenleg 18 vendég és 0 felhasználó van vonalban.